Telecom adviseur

Jan van den Bogerd

Voor ondersteuning bij digitale transformatie bij gemeenten

Gemeentelijke dienstverlening

 

Wilt u

Innovatieve dienstverlening

Betere bereikbaarheid

Betere en directere response naar burgers

en Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gemeente? Zoekt u een communicatieplatform die deze wensen ondersteund? Wilt u meer weten over de kosten van de verschillende scenario’s?  
ondersteuning digitale transformaties gemeenten Gemeentelijke dienstverlening en bereikbaarheid verbeteren zonder GT Connect - jan van den bogerd - telecom en privacy adviseur

 
Ik adviseer en begeleid gemeenten bij de verbetering van hun dienstverlening en bereikbaarheid.

Vooral nu na GT Connect kan ik u inzicht geven in de mogelijke scenario’s voor uw gemeente en de kosten. En als uw gemeente eenmaal gekozen heeft voor een specifieke dienst, kan ik u begeleiden bij het volledige implementatietraject.

Jan van den Bogerd

Voor ondersteuning bij digitale transformatie bij gemeenten.

 

 

Dienstverlening en bereikbaarheid verbeteren, zonder GT Connect

Veel gemeenten zitten midden in het proces van verbetering van de dienstverlening en bereikbaarheid. De digitale transformatie moet door. 

De ontbinding van de raamovereenkomst met Atos heeft echter roet in het eten gegooid. Bij veel gemeenten is bovendien de telefooncentrale aan vervanging toe. Gemeenten moeten dus op zoek naar een alternatief. Welk platform ondersteunt het verbeterproces en de voorgenomen digitalisering het best?

Digitale transformatie: juist nu

Technologie ontwikkelt zich razendsnel waardoor de relatie met burgers ook steeds verandert. De burger wil steeds meer zaken snel, zelf en online kunnen regelen en verwacht

  • direct respons, die kwalitatief goed is en in één keer klopt
  • zelf te kunnen bepalen welke vorm van communicatie hij/zij gebruikt: chat, e-mail, twitter, app, telefoon, etc.

Juist nu zijn er goede mogelijkheden om deze digitale transformatie door te zetten. Door de stopzetting van GT Connect bent u niet meer afhankelijk van één partij en kunt u naar eigen behoefte en in eigen tempo

  • de bereikbaarheid van uw gemeente verbeteren
  • een omnichannel KCC inrichten voor een optimale dienstverlening
  • uw medewerkers thuis laten werken zonder op de kwaliteit van uw dienstverlening in te boeten en
  • online te vergaderen zodat interne overleg, raadsvergaderingen en multidisciplinair ketenoverleg door kunnen gaan

 

Gemeentelijke dienstverlening en bereikbaarheid verbeteren zonder GT Connect - digitale transformatie - jan van den bogerd - telecom en privacy adviseur

Bekijk deze video eens over hoe dienstverlening van uw gemeente er uit kan zien.

U kunt op korte termijn al verbeteringen aanbrengen en tegelijkertijd een basis leggen voor een duurzame dienstverlening in de toekomst. Zonder grote investeringen vooraf en onder de aanbestedingsnorm blijvend.

Wat ik voor u kan doen

1

Inventariseren
van de huidige en ge­wenste dienstverlening   

2

Selecteren
van meest geschikte diensten en partijen  

3

Begeleiden
van offertetraject of aanbesteding  

4

Managen
van implementatie, acceptatie en adoptie  

Wie ik ben?
Als consultant bij een grote telecom serviceprovider heb ik gedegen kennis van de telecommarkt opgebouwd. Ik heb veel organisaties naar tevredenheid geadviseerd en oplossingen aangereikt die het beste de visie en het beleid van de organisatie ondersteunen. En natuurlijk ook de implementaties ervan begeleid.

Met het GT Connect project heb ik bij een aantal gemeenten in Nederland de afgelopen twee jaar ervaring opgedaan en de wereld van gemeenten leren kennen. Daarnaast heb ik een ruime ervaring in het ontwikkelen en geven van trainingen.

Jan van den Bogerd
Apeldoorn
Tel.: 06 15 866 202
E-mail: